A vendéglőben - a környéken egyedülállóan - Magyarország 10 borvidékéről mintegy 25 fajta bor kóstolható meg, melyek nagy része egyenesen a termelőtől jut az igényes borkóstolók asztalára.
4990 Ft /üveg
Friss és gyümölcsös karakterű rozé „Budapest szőlőskertjéből”. Az elkészítésnél mindig figyelnek a precizitásra, tartályban erjedt, majd kis pihenés után palackozták. Kirobbanó málnaillat, kerek savak, szamócás lecsengés.
700 Ft/0,1 l; 4990Ft/0,75 l
5490 Ft /üveg
Egy része pinot noir és merlot vörösbor léelvételéből érkező testes alapanyag, amit kiegészít egy rozéra szüretelt kékfankos rész a gyümölcsösségért. Harapható, dzsúzos, érett korty, málnás ízek, komolyabb rozé egy meleg évjáratból. Liptai Zsolt főborász kedvenc rozéja az elmúlt évekből.
800 Ft/0,1 l; 5490 Ft/0,75 l
5490 Ft /üveg
Friss, ropogós reduktív rosé a pince villányi területeiről, kékfrankos alappal, kiegészülve kevés syrah-val és merlot-val. Citrusok, mandarin, cseresznye, tiszta ízek, provence-i hangulat.
800 Ft/0,1 l; 5490Ft/0,75 l