Vendéglőnk

Kiskulacs Vendéglő Étterem SzékesfehérvárA Kiskulacs Vendéglő 1999-ben nyitotta meg kapuit Székesfehérvár központjában, a városon áthaladó 7-es út mentén, a Budai úton. A vendéglő stílusát a régi polgári hagyományok határozzák meg. A környezet, a berendezés és a kitűnő konyha, Krúdy korának hangulatát idézi.

 

Kiskulacs Vendéglő Borkínálat Étterem SzékesfehérvárA vendéglőben - a környéken egyedülállóan - Magyarország 10 borvidékéről mintegy 50 fajta bor kóstolható meg, melyek nagy része egyenesen a termelőtől jut az igényes borkóstolók asztalára. Egyedülálló borszéfünk a vendégeknek lehetőséget kínál kedvenc borainak tárolására, melyből vacsorájukhoz szerint választhatnak "nemes nedűt".

Kiskulacs Vendéglő Étterem Kertehelyiség SzékesfehérvárA nyáresti kellemes kikapcsolódást az udvarban felépített kerthelyiség teszi teljessé, virágaival, fabútoraival.

 

 

Kiskulacs Vendéglő Étterem SzékesfehérvárA gasztronómiai élményt az étteremben felépített búbos kemence teszi teljessé, melynek már látványa is fantasztikus, ugyanakkor a működése is figyelemmel kísérhető, hiszen télen és nyáron is az ételek elkészítésénél használják, beavatva az itt vendégeskedőket konyhai titkokba, ezáltal varázslatos hangulatot teremtve.